Tootmine ja tehnika

Tootmine on meie ettevõtte süda: Kalevi tehases Jüris ja Põltsamaa tehases Jõgevamaal valmivad tublide operaatorite käe all ja nutikate seadmete kaasabil ehtsad ja head, maitsvad ning armastatud söögid, joogid ja maiustused.

Tootmine

Kalevi tehase tootmine on jagatud neljaks tootmisüksuseks vastavalt seal valmivale toodangule: kommiüksus, šokolaadiüksus, suhkrukommi- ja pakendamisüksus ning kommikarpide üksus. Kalevi tehase töökeskkond on kaasaegne, moodsate tootmisseadmete lisandumine ja tehnoloogiate arendamine ning nendesse investeerimine on olnud pidev ning jätkub ka edaspidi.

Põltsamaa tehase tootmine koosneb kahest tootmisüksusest: valmistoiduüksusest ja jookideüksusest, kus valmivad vastavalt köögiviljahoidised ja valmistoidud, mahlad-smuutid ning legendaarne Põltsamaa vein. Palju panustatakse automatiseerimisse, nutikasse töötamisse ning heasse töökeskkonda.

Mõlemas tehases on erinevat ettevalmistust nõudvaid töid. Moodsatel seadmetel töötavad head tehnilist taipu omavad ja vastava väljaõppe saanud operaatorid. Samas on mitmeid vähem keerukaid ametikohti, mille puhul tehnilised erioskused ei ole vajalikud. Igaüks leiab just endale sobiva.

Tehnika

Tehaste tehnikaüksused tagavad toomisseadmete tõhusa toimise. Kaasaegsed seadmed vajavad nutikaid ja osavaid töötajaid, kes oskavad neid seadistada, hooldada ning arendada. Kuna ettevõte investeerib järjepidevalt uutesse seadmetesse ja automatiseerimisse, siis on oma ala spetsialistide ülesandeks ka sobivate seadmete väljaotsimine ja hankimine üle kogu Euroopa või vajadusel ka kaugemalt. Koostöös seadmete tarnijatega paigaldatakse ja rakendatakse uued targad seadmed töösse.